'Zaljubila sam se'

TikTokerica otkrila koju je Ergobaby nosljku izabrala za svoju bebu

Annie je nedavno dobila drugo dijete pa joj je Ergobaby nosiljka dobar asistent za sve obaveze.

TikTokerica otkrila koju je Ergobaby nosljku izabrala za svoju bebu

Ergobaby brand postao je sinonim za nošenje, što ni ne čudi s obzirom na visoke standarde koje njihovi proizvodi zadovoljavaju, pogotovo nosiljke. 

Ergobaby nosiljka bila je izbor i hrvatske TikTokerice Annie.xo.xo koju na TikToku prati gotovo pola milijuna obožavatelja. Annie je nedavno dobila drugo dijete pa joj je Ergobaby Embrace nosiljka dobar asistent kako bi lakše obavljala sve dnevne obaveze vezano uz djecu i dom. 

'Ja sam se zaljubila u ovu nosiljku. S Lucom sam koristila posuđenu nosijku koja je bila jako komplicirana i nije mi ju bilo praktično koristiti. Ova je prejednostavna, prelagana i jedna od najboljih za bebe. Udobna je i za roditelja i za bebu, ergonomska je i, što je meni jako bitno, jednostavna za korištenje', rekla je Annie. 

'Jako je lagana, lagano se namještava, Ergobaby Embrace ide do 11 kilograma što je više nego dovoljno jer ne vjerujem da ću nositi dijete teže od 11 kg. Udobna je, ne osjećam pritisak u leđima i pomaže mi jer mogu sve normalno s njom obavljati', ispričala nam je Annie koja s nošenjem bebe istovremeno zadovoljava djetetovu potrebu za bliskosti i dobiva slobodne ruke za druge aktivnosti. 

Dodala je kako radi praktičnosti nosiljku planira nositi sa sobom i na duža putovanja. 

Ergobaby Embrace nosiljka nastala je kao odgovor na potrebu roditelja za mekanim i udobnim načinom nošenja novorođenčeta koji bi bio jednostavniji od marame. Embrace spaja ugodnu mekoću elastične marame za nošenje i jednostavnost te udobnost oblikovane nosiljke

Nošenje jača bliskost između bebe i roditelja te je korisno za bebin emotivni i fizički razvoj. Pročitaj više o babywearingu i savjete kako nositi dijete u nosiljci. Česta dilema kod nošenja je i kako obući dijete i sebe za nosiljku

Od ostale opreme za bebu Annie je izabrala Ergobaby Metro+ kolica kakva je koristila i sa starijom kćeri Lucom. 'Odgovorno tvrdim da su to najbolja kišobran kolica na svijetu', rekla je Annie na svom TikTok profilu. 

Za hranilicu je izabrala brand Nomi. 'Mislim da je ovo trenutno najbolja stolica na tržištu i super mi se uklopila u stan. Ima dodatne nastavke i raste s djetetom. Lucin komentar je bio: Mama, možemo li se brat i ja zamijeniti za stolicu', ispričala je Annie.