Thumbnail 1
ASTONISH 4 u 1 - sprej za dezinfekciju slika 1
Astonish logo

ASTONISH 4 u 1 - sprej za dezinfekciju

(1)

Šifra proizvoda: ZR9GAV

Trenutno nedostupno

4u1 SPREJ ZA DEZINFEKCIJU je posebno dizajniran da dezinficira, očisti, dezodorira i ubije bakterije na površinama unutar i oko kućanstva.

Pročitaj više

Slični proizvodi

4u1 SPREJ ZA DEZINFEKCIJU je posebno dizajniran da dezinficira, očisti, dezodorira i ubije bakterije na površinama unutar i oko kućanstva. Sprej i nanošenje bez potrebnog razrijeđivanja daje dodatno osiguranje kada je to najviše potrebno. Ovaj superioran proizvod se može koristiti da dezinficira odvode, unutar hladnjaka, sanitarnih područja i ostalih tvrdih površina u kućanstvu. Djelotvoran protiv Pseudomonas aeruginosa, E.Coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae and MRSA*.


Upute za upotrebu: Poprskajte sa udaljenosti od 10-15 cm. Ostavite 1 minutu prije brisanja površine sa čistom, vlažnom krpom ili mopom. Izbjegavajte nanošenje izravno na hranu, brave vrata, mekane plastične površine i pleksiglas. Proizvod treba prvo isprobati na manjoj površini.


ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa vodom. U slučaju gutanja, potražite medicinsku pomoć i pokažite etiketu ili kutiju. U slučaju kontakta sa kožom, isperite vodom. Operite ruke nakon upotrebe. Ne udisati isparavanja


Proizvodi: Astonish, Engleska

Napomena: Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije upotrebe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

Trenutno nedostupno

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 1 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Anonimni kupac29.11.2022.