Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
Thumbnail 11
Thumbnail 12
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 1
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 2
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 3
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 4
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 5
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 6
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 7
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 8
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 9
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 10
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 11
Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033 slika 12
Cybex logo

Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size happy black 516122033

Šifra proizvoda: EJ9DEN

Trenutno nedostupno

Autosjedalica SIRONA M2 I-SIZE  namijenjena djeci od rođenja do visine 105 cm (otprilike do19 kg/4 god. starosti). Zahvaljujući posebnoj bazi s "click in" sistemom jednostavno se okreće u smjeru vožnje ili obrnuto od njega. Kut ležanja djeteta...

Pročitaj više

Slični proizvodi

Autosjedalica SIRONA M2 I-SIZE  namijenjena djeci od rođenja do visine 105 cm (otprilike do19 kg/4 god. starosti). Zahvaljujući posebnoj bazi s "click in" sistemom jednostavno se okreće u smjeru vožnje ili obrnuto od njega. Kut ležanja djeteta podesiv u 5 pozicija u slučaju vožnje prema nazad i u 3 pozicije u slučaju vožnje prema naprijed. Autosjedalica ima posebno patentiranu bočnu zaštitu. Naslon za glavu podesiv u 12 visina. Opremljena podesivim vodilicama za sigurnosni pojas i za dodatnu sigurnost isofix polugom, a lakše vađenje i stavljanje djeteta u autosjedalicu omogućuju magnetni držači sigurnosnih pojaseva. Nagib se jednostavno podešava jednom rukom. Ova autosjedalica odgovara novim "i-Size" europskim zahtjevima i regulativama koje nalažu vožnju djeteta do 15 mjeseci starosti u smjeru obrnutom od smjera vožnje.

U HAK-ovom testiranju autosjedalica 2016. godine, Cybex SIRONA M2 I-SIZE ocjenjena je ocjenom "dobar" što je najveća ocjena dodjeljena od strane HAK-a

 

 

POSTAVLJANJE U JEDNOM KLIKU S ISOFIX-OM
za oba položaja-položaj u kojem je glava djeteta okrenuta prema naprijed i položaj prema natrag
Postavljanje autosjedalice u jednom kliku s ISOFIX-om za oba položaja-položaj u kojem je glava djeteta okrenuta prema naprijed i položaj prema natrag je jednostavno i jamči povećanu sigurnost.

Sirona autosjedalica je osigurana za auto sjedalo pomoću ISOFIX sustava i ne treba je dodatno osiguravati. Podupirač koji se nalazi s prednje strane apsorbira silinu udara prilikom frontalnog sudara i omogućuje dodatnu stabilnost. Ova tehnologija minimalizira pogreške kod postavljanja autosjedalice i optimalizira zaštitu.

TEHNOLOGIJA POSTAVLJANJA SJEDALA ZA OKVIR
direktna povezanost između auta i sjedala
Pomoću inovativne tehnologije postavljanja sjedala na postolje stvara se direktna povezanost sjedala i postolja.

U slučaju sudara, silina udarca se prenosi direktno na postolje, te se istovremeno aktiviraju sigurnosne značajke auta i sjedala, a silina udarca se distribuira u vrlo ranoj fazi nesreće. Patent je u razvoju.

TELESKOPSKI L.S.P. SUSTAV
Linearno bočna zaštita od sudara
Teleskopski (L.S.P. sustav)-linearno bočna zaštita od sudara apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u vrlo ranoj fazi (patent je u razvoju).

Bilo da je CYBEX SIRONA dječja autosjedalica okrenuta prema naprijed ili prema natrag u vozilu, podesiva linearno bočna zaštita od sudara povećeva sigurnost u slučaju bočnog sudara. L.S.P. sustav može se individualno podešavati prema položaju sjedala i tipu vozila, te apsorbira silinu udarca uslučaju bočnog sudara u kombinaciji sa žaštitama za glavu i ramena (patent je u razvoju).

ALTERNATIVNO - POLOŽAJ U KOJEM JE DIJETE OKRENUTO PREMA NAPRIJED
za djecu od 9-18 kg
Ovisno o veličini i visini, starija djeca mogu imati nedovoljno prostora za noge dok sjede okrenuta prema natrag.

U tom slučaju, CYBEX Sirona dječja autosjedalica može se koristiti sa sigurnosnim jastukom i u položaju da je dijete okrenuto prema naprijed - od 9-18 kg (cca. 9 mjeseci do 4 godine).

PODESIVI SIGURNOSNI JASTUK S A.R.T. TEHNOLOGIJOM
Sigurnost bez ograničavanja


Podesivi sigurnosni jastuk s A.R.T. tehnologijom smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata djeteta bez da ograničava dijete (patent je u razvoju). Zahvaljujući novom integriranom sustavu za vezanje, nema potrebe da posebno vežete sigurnosni jastuk.

U položaju u kojem je dijete okrenuto prema naprijed, dijete je zaštićeno pomoću podesivog sigurnosog jastuka. Ovaj sustav sliči na zračni jastuk, te apsorbira silinu udarca preko cijelog prostora. U usporedbi s klasičnim sustavom vezanja sigurnosnog pojasa u 5-točaka, znatno je smanjen pritisak na vrat. Nadalje, u slučaju nesreće A.R.T. tehnologija omogućuje sigurnost djeteta u tzv. sigurnoj zoni autosjedalice (patent je u razvoju). Zahvajujući novom integriranom sustavu za vezanje, nije potrebno vezati sigurnosni jastuk sa sigurnosim pojasom od automobila (patent u razvoju).

BOJE I TKANINE
Sigurnost, Dizajn i Funkcionalnost
Nastavljajući Cybexovu tradiciju modernih boja, PLATINUM autosjedalice dostupne su u velikom rasponu boja s dvije različite tkanine.

Komforna verzija: mekana i ugodna, komforna verzija Platinum autosjedalica dostupna je u 10 kombinacija boja. Plus verzija: Plus verzija svoj karakterističan izgled duguje ekskluzivnoj, vrlo čvrstoj keper tkanini. Ove dječje autosjedalice dostupne su u 7 različitih boja.

 

Trenutno nedostupno